BEST FOLLOWERS

23 May 2012

NATURAL 99

Sesiapa yang mengalami kulit seperti :
~ GELAP
~ KASAR
~ KUSAM
~ BERJERAWAT
~ LIANG PORI BESAR
~ TONA KULIT TIDAK SEKATA
~ BLACK HEAD & WHITE HEAD

Cubalah produk Natural 99 ni...
Aku dah pakai dah, kesan dia memang terbaikkkk!!
Muka jadi cerah dalam masa seminggu hingga dua minggu
Sekarang aku maintain pakai produk ni...harga pun berpatutan...

3 set je untuk dipakai hari-hari
Pesan aku kat korang tolong jangan missed pakai 3 benda ni
Bila korang dah start pakai nanti, maintain tau!!!
Jangan terlupa, buat2 lupa atau sewaktu dengannya...

First step korang kena basuh muka dengan sabun ni...
Cuci & urutlah muka korang yang penuh dengan daki2 tu...hehe
Korang nak tau apa ingredients & kebaikan sabun ni?Sila lihat di bawah :
Sabun ni dihasilkan dari estrak buah-buahan terpilih..
Bukan tu je, sabun ni kaya dengan Vitamin E yang baik untuk muka..
Wah...terror habis aku mengulas dah macam tuan punya produk pulak!! :P


Ok, ni aku nak bagi penerangan sikit...
Krim warna kuning ni HANYA UNTUK SIANG HARI je..
Lepas cuci muka dengan sabun ni, korang pakai krim kuning ni..
Tapi sebelah siang je tau, jangan cuba2 pulak nak pakai waktu malam...
Krim ni mencegah muka dari sinar Ultra Violet
kalau tak hitam legam la muka korang!
1 lagi, korang nak tau kenapa krim ni warna kuning? 
sebab krim ni menggunakan kunyit sebagai bahan asas..

KEBAIKAN KUNYIT DALAM KECANTIKAN
Kunyit mencegah kulit daripada cepat berkedut,
mencantikkan kulit, menghaluskan kulit, 
melembapkan kulit & sebagainya..

Ok, krim yang putih ni HANYA UNTUK MALAM sahaja
Korang nak tau tak kenapa krim ni boleh pakai waktu malam je??
Sebab krim ni dapat merawat sel kulit mati & dapat memutihkan muka.
Krim ni juga menggunakan Temulawak sebagai bahan asas, 
so korang tau kan kenapa muka korang akan jadi putih??

KEBAIKAN TEMULAWAK DALAM KECANTIKAN
Temulawak adalah tanaman asli dari Indonesia
Khasiat Temulawak ni lebih bagus dari ginseng tau..
Temulawak ni juga dapat merawat & menjaga kesihatan 
dari macam2 penyakit..

SO KORANG CUBALAH YE PRODUK NI..JANGAN SEGAN2, JANGAN TAKUT..
TAPI KALAU NAK BELI PRODUK NI KENA 
BERHATI2 JANGAN TERTIPU DENGAN 
PRODUK TIRUAN CONTOHNYA
HARGA LEBIH MURAH DSB.

HARGA KAT PASARAN CUMA RM60 SAHAJA...
KALAU KORANG TERBUKA HATI NAK BELI,
SILA LAH LAWATI LAMAN WEB : NATURAL99
SELAMAT MENCUBA!!!




Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Baca Lagi

7 comments:

  1. Ape kesan mula2 pakai natural 99 ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam tempoh seminggu wajah anda akan nampak perubahan, kulit jadi cerah dsb.

      Delete
  2. Nak Duit Poket dgn guna FB tak??
    RM0.15?? sikit kan??
    Klik punya klik.. tak sedar, dalam bank dah ada RM250! hehehe.. Seronok laaaa...
    daftar FREEE!..just promote jerr.... pastu boleh dapat RM 100 satu hari!...
    JOM! ((((CUMA KLIK JE LINK DI BAWAH DAN ANDA AKAN TAHU))):)

    KLIK PERCUMA Di: http://iklansticky.com/hop.php?ref=farahlove91

    ReplyDelete
  3. saya dah try,,,hasilnya memuaskan...:-)

    ReplyDelete

Jangan segan2 nak komen tau? Terima kasih banyak2 la kepada yang sudi nak memberi komen & pandangan... ^__^

BLOG INI MILIK MISS KINUKO