BEST FOLLOWERS

28 May 2012

THE WALKING DEAD

Aku peminat tegar movie 'The Walking Dead'
Dah 2 season aku mengikuti cerita ni...
Manyak syokkk woo!!

Cuma, season 3 je aku belum tengok...
Adoiii sedih beb sebab kat rumah astro kena potong...
Time tu movie banyak best2 pulak tu...
Nak buat macam mana, mak aku tak nak bayar bil astro..
melopong la aku, ayah aku & adik aku.... 

Best tau korang cubalah mengikuti cerita ni...
Gambar kat atas ni untuk season 1..

Ini antara barisan pelakon The Walking Dead

So korang kalau rasa berminat nak tengok movie ni..
Bolehla layan kat Astro Fox Movies...
Kalau tak silap aku, setiap hari Jumaat pukul 11 malam...
Tapi untuk season 3 dah ditayangkan bulan Mac yang lepas..
The next season mungkin bulan Oktober 2012...
Sama2 la kita nantikan...



Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Baca Lagi

4 comments:

  1. amboi nad..cantiknye header.. huhu..

    ReplyDelete
  2. hehehe...cantik ke?thanks la...aku sebenarnye kekeringan idea beb...heheh

    ReplyDelete
  3. ala.. ok la tu.. awat tuka weh... aku mls nak tuka 'baju' blog aku.. lantak le.. biar comot....

    ReplyDelete
  4. aku tukar sebab dah hari2 aku pandang mamat tu..ngeh3~ko punya blog canggih aku pun takleh lawan...

    ReplyDelete

Jangan segan2 nak komen tau? Terima kasih banyak2 la kepada yang sudi nak memberi komen & pandangan... ^__^

BLOG INI MILIK MISS KINUKO