BEST FOLLOWERS

16 September 2012

MY LUFLY COUSIN WEDDING PART 4

Greeting Text
Alhamdulillah selesai majlis kenduri kahwin cousin aku semalam untuk kali kedua...kali ni cousin aku bertandang ke rumah lelaki (keluarga suami) pulak....macam biasa, aku antara orang yang terpenting dalam majlis ni (cehwah!)....cousin aku dila, minta aku & cousin sorang lagi, anne temankan dia sepanjang majlis berlangsung....cousin aku, anne kena offer jadi pengapit, cuak giler muka dia...hehehe...nasibla aku ni jadi juru solek pengapit je, kalau tak...cuak jugak!


anne, my mom, dila & aunt jah (ibu pengantin)..

sweet girl...

aku, dila & anne...three stooges..ahaks.


ok, saya dah sampai dah rumah family hubby saya...sukanya dia!

kekenyangan ayah,uncle & aunt aku..hehe...

sesi potong kek...

dah macam pelakon my bloody valentine dah..hahaha..

Selesai je majlis, ada sesi outdoor shooting pulak...
aku disuruh join sekali...waktu tu rasa penat sangat, tapi demi cousin,
aku follow jugak...tak disangka2, terer jugak aku shoot gambar diaorang...
next entri aku akan tunjukkan korang gambar2 yang aku shoot...insyaallah..




Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Baca Lagi

4 comments:

  1. cantik dan comel la ur cousin. siyes! wedding dress dia pun sweet2 je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, tq..kalau dia dengar mesti kembang je hidung dia.. ;p

      Delete

Jangan segan2 nak komen tau? Terima kasih banyak2 la kepada yang sudi nak memberi komen & pandangan... ^__^

BLOG INI MILIK MISS KINUKO