BEST FOLLOWERS

06 August 2012

SEGMEN : JOM TAMBAH KENALAN DI HARI RAYA!!

Greeting Text

Hari ni aku nak bagi korang info mengenai segmen ni...kalau korang berminat nak tambah kenalan dalam blog korang, jom la join segmen ni....mudah aje.....segmen ni tamat pada 25 Ogos 2012 pukul 11.59 p.m.


Ok lepas tu ikut arahan kat bawah ni ye.. ^__^
  1. Follow blog DI SINI
  2. Buat entri :-
    • Tajuk segmen adalah "Segmen : Jom Tambah Kenalan Di Hari Raya"
    • Letak banner simple di entri tersebut.
  3. Korang letak link entri dikotak komen bawah tu. 
Ok,siap!

Senang je kan?

Ada hadiah bakal menanti korang..cepat2 join k!!






Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Baca Lagi

14 comments:

  1. thanks sudi join sini.. senarai peserta dah di update di sini...http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-jom-tambah.html

    ReplyDelete
  2. hai !
    salam kenal :)
    niera datang dari segmen sama :)
    already follow here :)
    jom ke teratak comot niera !!

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  3. dropping by just to say hi..
    done following u..
    keep in touch..

    http://zafikstory.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  4. dropping by just to say hi..
    done following u..
    keep in touch..

    http://zafikstory.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  5. slmt berkenalan ;D
    klu sudi nti dtg lah follo balik hee

    http://dorathecoffeegirl.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  6. Salam alaik...Taqiee dtg terjah ats segmen yg sama..:) Jom Terjah kwn2 lain..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-jom-tambah.html

    ReplyDelete
  7. SALAM..DATANG DARI SEGMEN YANG SAMA. DAH FOLLOW AWAK TAW

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum.salam perkenalan dan salam Ramadhan..dtg dari segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
  9. dr segmen sama.. hi ;) http://nurasyatalkandactmore.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  10. Terima kasih semua, saya akan follow kamu punya blog juga ya? salam perkenalan... :)

    ReplyDelete
  11. salam, singgah dan follow kamu. dari segmen yang sama =)
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..
    Lokman datang dari segmen yang sama.. ^_^. selamat menyambut bulan syawal

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-di-hari-raya.html

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan .
    dari segmen yang sama ..
    datang follow awak ..
    harap boleh singgah ke blog saya
    http://nasothman.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-kenalan-hari-raya-by.html

    ReplyDelete
  14. salam sggh follow pagi raya ke-5! ^^

    ReplyDelete

Jangan segan2 nak komen tau? Terima kasih banyak2 la kepada yang sudi nak memberi komen & pandangan... ^__^

BLOG INI MILIK MISS KINUKO