BEST FOLLOWERS

31 July 2012

BURGER BAKAR NO 1

Greeting Text

Hari ni aku nak kasi korang kecur sekejap..maklumlah sekarang ni kan bulan puasa...sabar jela ek?tak lama lagi nak berbuka la tu....aku nak share la kesedapan burger bakar kat korang ni...bagi korang yang belum mencuba burger bakar ni, aku galakkan korang cari dan beli lah...sedap giler!!! harga pulak memang mahal sikit...pada aku mahal la standard harga burger mc'd tu...tapi tekak ni dah tak boleh tahan, mahal pun mahal la janji dapat makan!! peh...tak sia2 aku mencuba...awesome!!!


Mula-mula beli tu macam tamak je...konon nak beli double punya...haha...rupa-rupanya makan burger setingkat pun dah kenyang tahap gaban...daging dia tebal giler...

Burger Bakar Double Cheese RM13.50

Haaa...ni 12 tingkat punya...harga mesti cecah 30 hengget!!

Segar dari tempat panggang...hehe...

Lokasi Bukit Indah, Johor Bahru

Selamat mencuba yer??



Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Baca Lagi

5 comments:

  1. mak aih nad.. bukan main meriah burger.. terjejas pahala puasa gue... haha...

    ReplyDelete
  2. ahahaha..memang meriah...aku pun suka sangat burger bakar ni...ko dah penah makan?

    ReplyDelete
  3. Terima kasih ye awk, free free singgah la burger bakar kami lagi.... Kalau nak info terkini awk like la page kite www.facebook.com/burgerbakarno1 :) oh belum terlambat untyk saya ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin ihklas dari kami crew Burger Bakar No 1 :)

    ReplyDelete
  4. ok, insyaallah pasti...burger bakar memang terbaik!!

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya juga buat warga burger bakar no.1....

    ReplyDelete

Jangan segan2 nak komen tau? Terima kasih banyak2 la kepada yang sudi nak memberi komen & pandangan... ^__^

BLOG INI MILIK MISS KINUKO