BEST FOLLOWERS

05 July 2012

PROGRAM 5S-HARI PERTAMA & KEDUA

Greeting Text

Dikesempatan ni (ceh..ayat hari raya ni) aku menyempatkan diri
nak meng'upload' gambar2 sewaktu program 5S berjalan kat office aku
sedih jugakla rasa hati ni...8 tahun aku bekerja,
rasa sebati kat office lama (office sekarang) ni..
aku dah meninjau dah rupa office baru aku..huhu..
Bangunan Wisma Peladang, dekat dengan Selat Tebrau
nampak cantik la...cuma takde port nak membute...
sana-sini ada cctv....aduyai...

ni la rupa bangunan office baru PPNJ

Ground floor..Bahagian Hal Ehwal Korporat

Ni tempat duduk aku..
berkongsi pulak dengan Penolong Pengurus aku

Ini la ruangan tempat duduk aku..
Ada empat bahagian kat tingkat 4..
View memang cantik..nampak laut...
& Tambak Johor


Gambar kat bawah ni gambar kitaorang bergotong-royong
kemas2 fail & bawa ke Wisma Peladang (office baru)

Hari pertama..baru nak mengemas..

Officemate aku yang sentiasa ceria...
Nama dia Rosli Bin Isa..
Bahagian Kualiti 
Orang penting PPNJ ni...hehe

Tempat duduk aku sekarang..
Best woo..privacy beb..

Ruangan kaunter PPNJ
Ground floor

Juruteknik komputer PPNJ
Agak poyo jugak dia ni..haha
Semua sistem komputer dia yang handle..


Hari kedua mengemas...

Kotak2 fail bahagian aku..hehe

Agak berserabut..biasala tengah mengemas..

Ececeh...posing Encik Rosli kite ni...

Okla..setakat ni jela aku meng'update'
Air pepsi jadi pilihan aku nak bagi tenaga beb!
Jemput minum semua..



Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Baca Lagi

2 comments:

  1. ko punya seat mcm federal officer la nad...

    ReplyDelete
  2. tula..berkongsi tempat duduk sebenarnya..tak beshhh

    ReplyDelete

Jangan segan2 nak komen tau? Terima kasih banyak2 la kepada yang sudi nak memberi komen & pandangan... ^__^

BLOG INI MILIK MISS KINUKO