BEST FOLLOWERS

05 January 2013

Segmen Blogwalking Sampai Muntah by ReX

Greeting Text
Bertemu kembali dengan segmen blogwalking!!
ini antara segmen yang pertama untuk tahun 2013 yang aku nak join...
apa kata, korang² kat luar sana tu join jugak...nanti bertambah²la followers korang..kan?
so, kalau nak join, klik je kat banner tu ye...kat sana korang akan baca syarat² tuan punya segmen...
aku rasa syarat² dia sangat simple untuk korang join! jangan risau t-rex tu tak makan korang pun...
hehehehehehe......selamat berblogwalking ok! terima kasih kerana membaca entri ku ini...huhu...

TARIKH TUTUP

31 JANUARI 2013



Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Baca Lagi

12 comments:

  1. CP dari segmen yang same :D

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

    follw sini ~

    ReplyDelete
  2. salam :)
    FD datang singgah dari segmen yang sama
    http://www.fatindiana.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/01/segmen-bw-sampai-muntah-by-rex.html

    ReplyDelete
  4. Salam

    Dari segmen yang sama

    http://notamengajarbelajar.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

    ReplyDelete
  5. hye sye datang sini dari segmen yang sme hoi2...

    ReplyDelete
  6. Muna munie blogwalking dari blog ReX. Jom ke blog saya pula :) hee..
    http://blogcelotehmuna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. blog walking nya kemana aja yah

    ReplyDelete
  8. i just follow u..klau sudi follow back..newbie

    ReplyDelete
  9. Singgah dan follow sini..

    kalau rajin datang la ke page saye :)

    http://chisanayume.blogspot.com/

    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  10. Good jobs.silahkan berkunjung dan ditunggu reviewnyadisini

    ReplyDelete
  11. Nice info
    sila singgah balik
    http://ptcsitesterbaik.blogspot.com/

    ReplyDelete

Jangan segan2 nak komen tau? Terima kasih banyak2 la kepada yang sudi nak memberi komen & pandangan... ^__^

BLOG INI MILIK MISS KINUKO