BEST FOLLOWERS

11 December 2012

"DRESS AND DOMAIN GIVEAWAY"

woww!! macam² GA untuk bulan Disember ni kan? tapi GA yang satu ni macam bestttt je untuk aku dan blogerians² yang di luar sana tu join...apa kata kita ramai² mencuba nasib??manalah tau kan kali ni korang atau aku sendiri boleh menang?hehehe....dengan blog pun korang boleh dapat hadiah kan?tapiiii ada syarat²nye....korang klik je banner kat atas tuh...ikut je syarat² yang amer bagi ok..

TARIKH TAMAT :

25 DISEMBER 2012

saya pilih dress dan domain dipilih secara random..peace yo!



Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Baca Lagi

3 comments:

  1. terima kasih sudi join ga amer yang tak seberapa ni .
    senarai peserta sudah keluar . jum blogwalking and semak dulu betul ke tak senarai ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/senarai-peserta-dress-and-domain.html

    pssst ada satu lagi segment kat blog amer. tuan blog dah join? jum amer menjemput datin datuk puan tuan cik encik untuk join segment amer yang tak seberapa ni.

    http://www.amercorner.com/2012/12/segment-king-follow-back-by-amercorner.html#more

    hadiah yang tak seberapa .. ice watch x5 and domainx2

    ReplyDelete
  2. Hadiah wang tunai RM100 ! Jom jom :)

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete
  3. hi.. jom join contest :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2013/01/dapatkan-bamboo-charcoal-body-shaper.html

    ReplyDelete

Jangan segan2 nak komen tau? Terima kasih banyak2 la kepada yang sudi nak memberi komen & pandangan... ^__^

BLOG INI MILIK MISS KINUKO