BEST FOLLOWERS

10 December 2012

THE BEST MOMENT I HAD!

Assalamualaikum...

Happynya aku dari Khamis lepas sampai ke hari ni aku cuti...aku memang sengaja ambil cuti rehat untuk menenangkan kepala & merehatkan badan yang saban hari bekerja dari pagi sampai malam (skema ayat aku!)...alhamdulillah, cuti selama 5 hari ni benar² buat aku happy & fikiran aku pun tak kusut lagi....

Semalam bf aku ajak jalan² cuci mata...al-kisah, aku ni dok berjiran je dengan bf aku...walaupun setiap hari berjumpa, tapi kitaorang jarang dating² ni...kalau jumpa pun, pasal kerja...aku tolong dia berniaga setiap malam...siang hari pulak aku kerja sebagai kerani kat sebuah jabatan kerajaan...mana lah ada masa nak dating² ni..kecuali kalau aku cauti...ehehehe...kitaorang semalam cuma jalan² cuci mata je kat Nusajaya...ada apa ek kat situ?macam² ada..ehehe..korang nak lepak² chill bolehla ke Puteri Harbour..kat area Puteri Harbour tu dah ada Taman Tema Hello Kitty...dekat pulak dengan Legoland...makin awesome la Bandar Nusajaya ni..huhu..

apapun, aku happy sangat bila bersama si dia, plak tu kitaorang pakai baju kaler yang sama...hehe..yang best nya kitaorang tak rancang pun nak pakai baju kaler sama...

balik dari jalan² tu kitaorang pegi menyinggah ke kedai mini 1 Malaysia,
semata² nak mencari pai coklat yang sedap..nyum²!!
 
malamnye pulak aku bertandang ke rumah pakcik aku...nak tengok bola Malaysia VS Thailand..best tu tengok ramai², bila Malaysia score je, menyorak bagai...ayah aku la paling kecoh skali dalam rumah pakcik aku...haha..tapi sayangnye, Malaysia seri plak dengan Thailand..alahai...takpelah, walau macam mana pun kitaorang tetap setia menyokong Harimau Malaya!! ada peluang kedua lagi kan untuk Malaysia..mudah²an Malaysia dapat mengungguli sekali lagi Piala AFF Suzuki untuk tahun 2012...yeah!!!!
Nor Shahrul Idlan Talaha penyerang Malaysia yang terbaik!!!!
gamat rumah pakcik aku, memang terbaik la..hahaha...
adakalanya mak aku nampak cemas...hehehehe..apa taknye, Thailand pun mengasak Malaysia je!

aku harap perlawanan kedua Malaysia VS Thailand ni akan memberi peluang yang cerah untuk Malaysia..sama²la kita doakan untuk mereka...MALAYSIA BOLEH!!!



Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Baca Lagi

4 comments:

Jangan segan2 nak komen tau? Terima kasih banyak2 la kepada yang sudi nak memberi komen & pandangan... ^__^

BLOG INI MILIK MISS KINUKO