BEST FOLLOWERS

17 December 2012

KEINDAHAN TANJUNG PIAI RESORT & PULAU KUKUP

Salam..


Entri kali ni sebenarnya sambungan dari entri sebelumnya...lepas kitaorang mandi-manda di Kukup Golf Resort, mak aku ajak ambil angin di Tanjung Piai Resort...pada mulanya, aku yang tak berapa excited kerana penat mandi-manda, akhirnya jadi happy sebab dapat melihat keindahan di laut Tanjung Piai dan yang bestnya bila ramai² pergi ke sana rasa happening sangat²!!



cantikkan view kat sini? masuk free aje kalau korang nak jalan sampai ke tengah...rasa nyaman je..

amboiii..ayah aku macam nak naik je...aku tak sure la berapa kena bayar kalau nak naik motor ni..


ok..we all dah sampai ke tengah jeti...siapa yang gayat tu tak digalakkan pergi ke tengah la...

angle dah cantik beb...tapi perut aku tu...tak boleh blah..tak tau nak sorok kat mana...hahaha...


ini lah family aku...ni baru 3 family, belum lagi yang lain...happening sangat kalau bergambar!!

adik sepupu aku, izuddin melompat keriangan pulak dia..hehehe..



apa macam?comelkan kitaorang?haha..perasan je aku ni kan....budak² tu yang comel sebenarnya..

Lepas lepak tu, kitaorang bukannya terus balik, along aku pulak ajak jalan naik bot kat Kukup...wahh....aku pun apa lagi, muka ada senyum la.. :)






kalau korang naik bot ni, bot ni wajib singgah kat Taman Negara Pulau Kukup ni..enjoy ok!

ok, kitaorang dah nak balik...dah senja dah..huhu...bye Pulau Kukup!!!



Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Baca Lagi

7 comments:

  1. WAHHHH .. BESHNYE PERCUTIAN NI

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. yg buat best tu sebab dapat berkumpul dengan family ramai2.. :)

      Delete
  3. Untuk nail boat nak g pulau Bayar bpe erk

    ReplyDelete
    Replies
    1. seorang cuma dikenakan RM5 untuk dewasa, kanak2 RM3...

      Delete

Jangan segan2 nak komen tau? Terima kasih banyak2 la kepada yang sudi nak memberi komen & pandangan... ^__^

BLOG INI MILIK MISS KINUKO