BEST FOLLOWERS

26 November 2012

"Contest My Top Referral by Blog BingkisanHati"


wow!! korang nak hadiah tak??mari kita ramai² join contest kat atas ni...
kalau korang berminat klik banner kat atas ni...

syarat² nak join :
WAJIB follow blog Cik Bingkisan Hati
WAJIB follow blog Incik Faizal Raffali
WAJIB like fanpage Cik Bingkisan Hati
WAJIB like fanpage Hijab Seekers by Ayesha Fiqa
WAJIB like fanpage djdanchef
Letak banner contest dan link kan ke blog Cik Bingkisan Hati
Lebih bagus letak banner contest kat sidebar untuk promote pada kawan²
Buat entri bertajuk "Contest My Top Referral by Blog BingkisanHati"
Tinggalkan link di ruangan komen entri Cik Bingkisan Hati

Rebutlah hadiah ni & promote kan kat kawan²..jangan lambat² ok!!
Tarikh tutup : 17 Disember 2012

GOOD LUCK BUDDIES!



Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Baca Lagi

8 comments:

  1. singgah sini :D
    jom join segmen nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/quick-giveaway-by-sukka-izzah-ismail.html

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

    jemput singgah dan tinggalkan 'lovely note' di entry nie :)

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. hello darla :)
    gud luck and all the best ya~!!!

    lot's of ♥♥♥,
    Hernyzar Helmizan

    ReplyDelete
  3. jemput join GA sy :) http://princess1405.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-princess1405.html


    Jangan lupa join mereka juga : TOPUP RM100 &
    KENALI KAWAN BAIK

    ReplyDelete
  4. Good luck :)

    Sementara masa masih ada ! TOPUP RM100 UNTUK ANDA !
    http://nadyabubble.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

    ReplyDelete

Jangan segan2 nak komen tau? Terima kasih banyak2 la kepada yang sudi nak memberi komen & pandangan... ^__^

BLOG INI MILIK MISS KINUKO