BEST FOLLOWERS

07 November 2012

SEGMEN : JOM TINGKATKAN FOLLOWER SAMPAI PUAS


Bertemu kita lagi dalam segmen blogwalking!!!

Jom ramai² join segmen ni!!! bagitau 1 kampung hehehe...

kalau korang teringin nak join, klik banner kat atas tu ye...

ikut je syarat² yang incik syawal bagi tu....


My awesome followers : 227



Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Baca Lagi

47 comments:

  1. #228
    salam..datang sini untuk membalas kunjungan.. :)
    tQ sudi singgah my blog.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome...salam perkenalan dari saya, :)

      Delete
  2. salam, bls kunjungan anda, done follow :)

    ReplyDelete
  3. membalas kunjungan dan follow 232 awak balik dear

    http://loverholicrawk91.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  4. haii ! thanks follow :) done follow you ^^

    http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tngkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  5. Thanks join.. Jom BW peserta lain.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. most welcome!! ok, hari ni nak sambung bw lagi..hehe

      Delete
  6. done follow balik. thenx

    ReplyDelete

  7. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat blog tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah... 4c ek?hehehe..kalau exam SPM tu dah kira kredit tu...hehe...insyaallah sy akan selalu jenguk ke blog pak joe.. :D

      Delete
  8. salam ziarah..
    dari segmen yang sama..

    http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  9. Dari segmen sama, saya datang singgah ^^

    http://singingclouds.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  10. singgah and balas kunjungan anda

    ReplyDelete
  11. Nice blog. Salam perkenalan. Dtg dari segmen yang sama :)

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...salam perkenalan juga dari saya ya? :)

      Delete
  12. done follow, same segmen

    http://zackoolblog.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang same..salam kenal dari cik siti ye
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  14. done follow.
    jum singgah sini dan folo saya ! :)


    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-jum-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, thanks!! insyaallah sy ke sana membalas kunjungan... :D

      Delete
  15. tq follow n0sa...n0sa singgah n follow...

    ReplyDelete
  16. datang dari segmen yang sama sambil follow http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  17. datang dari segmen yang sama :)

    http://rafflesia313.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    jom ke blog saya :)

    ReplyDelete
  18. salam n hai dear, sy dr segmen yg sma dgn awk. hit me back please. hehehe. tq

    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  19. Salam,

    Sy dr segment yg sama. Dh follow sini. http://www.sofiesyacollection.blogspot.com/2012/11/jom-tingkatkan-followers-sampai-puas.html

    ReplyDelete
  20. haiiii
    eyrra dah follow dekat sini..
    follow blog eyrra balik tau...
    thanks...

    http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  21. dr segmen yg sama :)

    http://luahankasihkha.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  22. insyirah datang dari segmen yang sama
    insyirah dah follow..
    jemputlah follow balik :)

    http://insyirah-lifediary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  23. hye.
    assalammualaikum tuan blogger.
    amer datang ni ada hajat.

    first datang nak follow blog ni.
    dari segment yang sama
    bukti check follower box .
    id : amerjaya :D
    http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    oh ya. sebagai sahabat blogger.
    amer nak ajak ni join giveaway and segment sedang
    berlangsung kat blog amer.

    yang ni segment sesuai sangat untuk awak :D
    http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-pencarian-bloglist-disember.html

    yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
    iaitu..
    MP3 SPORT
    mudah dibawa time jogging.
    swatch watch 3x.
    http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  24. follow me back!

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  25. Tuan rumah saya datang melawat ni..Salam kenal..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_24.html

    JOM FOLLOW SAYA...

    ReplyDelete
  26. Datang dari segmen yg sama. Dah follow awak, follow saya balik :)
    http://just2makeyousmile.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. Dah follow sini. Fatin follow akak kt Twitter jugak hope boleh follow back :D

    ReplyDelete

Jangan segan2 nak komen tau? Terima kasih banyak2 la kepada yang sudi nak memberi komen & pandangan... ^__^

BLOG INI MILIK MISS KINUKO