BEST FOLLOWERS

30 November 2012

FALLIN' IN LOVE WITH SUBWAY!


Salam uols...

Pagi ni perut terasa lapar plak, nak sarap, tak boleh makan sembarangan...alahai..tapi semalam kan aku dapat makan sedap...semalam jugak aku dapat m.c., sebab darah aku naik tinggi...balik dari hospital, aku ajak bf aku singgah ke Jusco Bukit Indah...dalam kepala aku asyik teringat Subway je....teringin nak makan la beb!

Degil jugak aku ni kan?ada darah tinggi pun masih tak boleh nak kawal nafsu makan...tapi info yang aku dapat dari cousin aku, makanan kat subway ni berkhasiat...betul ke?kalau nak diet, boleh makan kat subway...wow! aku pun apa lagi, mencuba la...

image by google

Sampai je kat sana...aku pun terpandang menu kat situ....ada fresh combos....bf aku nak set chicken slice, aku pulak decide nak set chicken teriyaki...memang meleleh la air liur tengok menu² dia...korang patut cuba!

menu kitaorang...jemput makan semua!!

menu bf aku..chicken slice + italian bread...nyum²!!

Yummmyyyyy! itu jela yang dapat aku kongsikan kat korang....sandwich dia sedap bangat, cookies dia pun sedap jugak...aku pilih double chocolate cookies, bf aku plak pilih chocolate chips cookies...peh!!


lepas kitaorang lepak² kat subway, aku terus ajak bf aku balik rumah...apa lagi mata dah mula mengantuk masa tu...penangan subway agaknye..hehe...korang pun mesti kena try tau?k, bye...



Terima Kasih Daun Keladi, Lain Kali Baca Lagi

4 comments:

Jangan segan2 nak komen tau? Terima kasih banyak2 la kepada yang sudi nak memberi komen & pandangan... ^__^

BLOG INI MILIK MISS KINUKO